FAQ

Denne side indeholder spørgsmål og svar omkring web4rent løsningerne. 

Hvad er det der gør, at en web4rent løsning kan være så billig?

Ved at bygge på færdiglavede hjemmesideskabeloner som blot bliver tilpasset din virksomheds image, elimineres behovet for store omkostninger upfront. Content management systemet sparer omkostninger til en webmaster i det du selv lægger indholdet ind på hjemmesiden. De ufravigelige faste omkostninger ved at holde en hjemmeside kørende, hosting, domænenavn osv. er delt ud på den forholdsvis lave månedlige ydelse.
 

Jeg har allerede et domæne navn, kan jeg bruge det?

Hvis du allerede har et domænenavn vil vi hjælpe med at sætte det op, så det kan bruges til din web4rent hjemmeside.
 

Hvis jeg vælger en færdiglavet hjemmeside, vil den så ikke ligne alle andres?

Den færdiglavede hjemmeside vil IKKE ligne alle andre. Når du har valgt den skabelon du ønsker at bygge på, så tilpasser vi den til at matche din virksomhed i farver og med dit logo og eventuelt en flot top med udgangspunkt i noget af dit eksisterende materiale.
 

Hvilken del af den færdiglavede hjemmeside kan tilrettes?

Typisk tilretter vi headeren med dit logo, billeder og firmanavn. Menuen kommer du selv automatisk til at tilrette afhængigt af det indhold du ønsker på hjemmesiden. Signalfarverne på hjemmesiden vil blive ændret så de matcher din virksomheds farver. Dette inkludere farverne brugt i menuen, evt baggrundsfarve, linkfarver mm.
 

Hvad vil der komme af yderligere omkostninger?

Det månedlige lejebeløb dækker alt. Domænenavn, hosting, søgemaskineoptimering, søgemaskinetilmelding etc. Skulle du have ønsker ud over det der hører i pakken, kan du dog sagtens få det lavet. Det koster bare almindelig timepris.
 

Hvor lang tid går der før min nye hjemmeside er klar?

BaseShop garantere at der max. går en uge fra vi har modtaget ALT materiale til siden er klar til at du kan lægge indhold på.
 

Hvordan betaler jeg?

Du vil modtage en halvårlig faktura.
 

Hvad er CMS?

CMS betyder "Content Management System" og er et system til styring af indholdet på en hjemmeside. Et CMS system gør det muligt for enhver at tilføje nye funktioner, sider, menupunkter, billeder, tekster med mere på virksomhedens hjemmeside.
 

Hvad er fordelen ved CMS

Ansvaret for hjemmesidens indhold kan deles ud til de relevante medarbejdere. Hjemmesiden kan redigeres blot med adgang til internettet. Indholdet kan ændres lynhurtigt, du er ikke afhængig af andre, det betyder bedre og mere aktuel information på hjemmesiden. Du sparer penge - det er dig og ikke os, der redigerer hjemmesiden. Grafik og indhold holdes adskilt, I kan kun ændre indholdet - ikke udseendet. Det er nemt at udvide hjemmesiden - løsningen kan vokse med jeres behov.
 

Er det nødvendigt at installere noget software på min computer?

Nej det eneste du skal bruge er en computer med adgang til internettet.