Hvorfor vælge en hjemmeside bygget op i Umbraco?

Umbraco har et af de mest brugte CMS systemer idag, hvilket bla. har været grunden til at fx. Bilzonen, Heinz og Ecco har valgt at bruge dette system.

Desværre har Umbraco længe været forbeholdt større firmaer, som har haft midlerne til at få fuldstændig kundetilpassede web-løsninger.

Det har baseshop nu gjort op med. Nu kan alle små som store virksomheder få en professionel hjemmeside bygget op i Umbraco. Nemlig med web4rent.

Din mulighed for at være med helt fremme.

Gode grunde til at vælge Umbraco CMS til dit website:

  • Brugervenlighed. Administrationsdelen er let at bruge selv hvis dette er dit første CMS. Og så ser det smukt ud.
  • Fleksibilitet. Vi laver Umbraco skabeloner til de informationstyper du har brug for, så du blot behøver udfylde en simpel formular for at tilføje fx en nyhed, et event, en pressemeddelelse, e.l. Dine informationer vises automatisk med smukt layout.
  • Kan udvides. Umbraco følger med dit firma. Det kan udvides på alle leder og kanter. Det betyder at du ikke skal ud og investere i et nyt CMS system i takt med at din virksomhed bliver større.
  • Stabilt. Umbraco CMS er bygget på ASP.NET platformen fra Microsoft, med en kraftig Microsoft SQL Server til opbevaring af data.

Vi glæder os til at samarbejde med dig, og du skal være velkommen til at kontakte os, for at fortælle hvad netop vi kan gører for din virksomhed.