Om os

Web4rent systemet er udviklet af BaseShop, som er et mindre webbureau der holder til i Auning på Djursland. 

I huset råder vi over kompetencer indenfor alle led i kommunikationsprocessen fra konceptudvikling og strategisk sparring til tryk og færdiggørelse og vi kan tilbyde professionelt samarbejde på et hvilket som helst niveau indenfor moderne markedskommunikation.

Der er i dag tusindvis af firmaer der tilbyder ydelser på internettet og som kan designe din nye hjemmeside. Og blandt det store udvalg er det vigtigt at du vælger et firma, som ikke bare kan imødekomme dine behov nu, men også i fremtiden.

BaseShop har lavet hjemmesideløsninger siden 2001. Vores fokus har altid været, at lave så brugervenlige og professionelle løsninger som muligt. Og vigtigst af alt, løsninger som vores kunder selv kan vedligeholde. Vores erfaring siger os, at de vigtigste elementer i en succesfuld hjemmeside er, at den har et smart design, er tilgængelig, hurtigt loadende, opdateret regelmæssigt og nem at finde på google. Og vi har set mange kunder få stor succes som et direkte resultat af de hjemmesider vi har lavet for dem.

Tidligere har professionelle cms systemer, på grund af prisen, været forbeholdt større virksomheder. BaseShop har med web4rent løsningen fundet en måde hvorpå også mindre virksomheder, kan få glæde af samme funtionalitet, bare til en langt lavere pris.